İZMİR / TİRE - Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi

2017-2018 YILI PANSİYON DUYURUSU

2017/2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuz pansiyonuna 14 erkek ve 13 kız öğrenci alınacaktır.Alınacak olan bu öğrencilerin erkek bölümünden 2, kız bölümünden 2 öğrenci paralı yatılı olacaktır.Geri kalan öğrencilerden erkek bölümünde 12, kız bölümünde 11 öğrenci parasız yatılı öğrenim göreceklerdir.Okulumuzu kazanan öğrencilerden pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerin sonuçların açıklandığı hafta içerisinde  velisiyle beraber okula gelerek müraacat etmeleri gerekmektedir.Posta ya da telefon aracılığıyla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Pansiyonda kalmak için müracaat eden öğrencilerin sayısı (parasız yatılı/paralı yatılı) pansiyon kontenjanından fazla olması durumunda  öğrenciler okulu kazandıkları OYP’ye göre sıralamaya tabii tutulacaklardır.Başvuru esnasında öğrenci velisi tarafından Ailenin Maddi Durumunu Gösteren belge(Ek-1)okuldan temin edilecektir.

Yayın: 23.06.2017 - Güncelleme: 23.06.2017 16:38 - Görüntülenme: 261