Erasmus KA-121 Okul Eğitimi Öğrenci Hareketliliği kapsamında 16 Nisan’da Estonya'ya Gidilecek

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyonu Erasmus KA-121 Okul Eğitimi Öğrenci Hareketliliği kapsamında Eylül ayında Romanya’da 2021 Erasmus+ KA121 Proje Hareketliliklerini gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimiz bu alanda çalışmalarına devam ediyorlar.

Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi Danışman Öğretmenlerimiz Pınar Hapcı, Çiğdem Çetin ve 5 katılımcı öğrencimiz “ Non-Socialone “ adlı projelerinin etkinliklerini gerçekleştirmek üzere 16 Nisan’da Estonya’nın Tallin şehrindeki Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasium 'a gideceklerdir. Dijitalleşen çağda, gerçek hayatta sosyal yalnızlık yaşayan bireylerin gerçek  ortamlarda gerçek arkadaşlıklar kurmasını hedefleyen proje hareketliliği 6 gün sürecektir. Yurtdışında gerçekleştirilecek uluslararası faaliyetlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve kendi kültürümüzü ve değerlerimizi doğru tanıtacak, örnek uygulamaları yerinde görüp kültürlerarası etkileşimde bulunacak öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize başarılar dileriz.

28-03-2023
Yayın: 28.03.2023 - Güncelleme: 28.03.2023 15:58 - Görüntülenme: 110