eTwinning Proje Etkinliklerimiz Devam Ediyor...

Okulumuz İngilizce öğretmenleri Çiğdem Çetin ve Pınar Hapcı'nın öğrencileriyle birlikte yürüttüğü "Differences Can Make Beautiful" adlı eTwinning projesi Güvenli İnternet Günü kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi ve İnternet güvenliği uzmanı Fatih Şensoy, proje öğrenci ve öğretmenleriyle İnternet güvenliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonunda Kahoot yarışması yapıldı, öğrencilerin eğlenerek öğrendikleri toplantı oldukça faydalı geçti. Öğrencilerimiz bu konuyla ilgili posterler hazırladılar. Sonrasında İnternet güvenliği ile ilgili farkındalık ve yeterli bilinç oluşturmak maksadı ile kendi yazmış oldukları sloganlardan oluşan bir video oluşturdular.

Video linki:      https://youtu.be/mwj6WZBbk7I

08-02-202108-02-202108-02-2021