İZMİR / TİRE - Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE (16 Ağustos 2016)

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenim görecek olan tüm öğrencilerimizin ders saatleri içerisinde 08:30 – 16:10 arasında tenefüslerde, öğle tatilinde , ders esnasında ve boş derslerde cep telefonlarını açık tutmaları kesinlikle yasaktır.  Öğrencilerimizin aileleriyle acil olarak görüşme talebi olduğu takdirde sorumlu müdür yardımcısı tarafından görüşmeleri sağlanacaktır.

Öğrencilerimiz okulumuzda okul kıyafeti uygulaması olduğundan başka bir kıyafetle okula gelmeyeceklerdir.

Kız öğrencilerimizin   oje, ruj, rimel, göz kalemi v.b makyaj malzemeleri kullanması , öğrencilerimizin küpe,kolye, künye v.b. takılar takmaları;  Ayrıca kız ve erkek öğrencilerimizin saçlarının bir kısmını ya da tamamını her ne sebeple olursa olsun boyatmaları yasaktır.

Yukarıda belirtilmiş olduğumuz hususlarda velilerimizin de gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.

Yayın: 16.08.2016 - Güncelleme: 16.08.2016 16:35 - Görüntülenme: 779