READY FOR ACTION IN ENGLISH (RACE )

RACE (Ready For Action in English) :

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pınar Hapcı tarafından yürütülen eTwinning projesi RACE (Ready for Action in English) Eylül ayından bu güne  çalışmalarına devam ediyor.

Projemizin Amacı: Projenin amacı gelişen teknolojik çağda öğrencilere klasik öğretim yöntemlerine alternatif olarak dijital platformlarda web 2.0 araçlarını kullanarak yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayacak ortamlar oluşturmak. İngilizce öğreniminde oyunların yerinin büyük önem taşıdığını bildiğimiz için projemizde de web 2.0 araçlarını kullanarak dijital oyunlar hazırlamak yoluyla öğrenme sürecini kolay, kalıcı ve zevkli hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Türkiye, İtalya, Polonya, Litvanya, Makedonya, Yunanistan, Portekiz, Hırvatistan'dan 17 okulun yer aldığı yabancı ortaklı projedir. Ayrıca öğrencilerimizin farklı okul ve ülkelerden öğrenci ve öğretmenlerle tanışması ve işbirliği içinde çalışması özgüvenlerini güçlendirmek açısından da onlara fayda sağlayacaktır.

Proje blog sayfamız :

11-09-2020