Haz

Öğrencimiz Yiğit ÖZALP İzmir Musevi Cemaati Vakfından Teşekkür Ödülü aldı. Yapmış olduğu "Adio Yeshil Tire" belgeseli İzmir Yahudi cemaatine izletilen Yiğit Özalp'e teşekkür ödülünü İzmir Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Avram Sevinir ve başkan yardımcısı Erol Amado verdi. Büyük bir ilgiyle izlenen belgesel sonrasında takdirleri de cemaat tarafından topladı. Son kalan Tire Yahudilerinin de geldiği izlenim ve ödül töreninde duygusal anlar yaşandı. Öğrencimize ve danışman öğretmeni Hakan ÖZEN'e başarılar dileriz.

Haz

BÜYÜKLÜK VE BÜYÜK ADAM

“Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılayamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin!”   Mustafa Kemal ATATÜRK

May