Nis

Nasa´da Jet Propulsion Laboratory´de astrofizikçi olarak çalışan Umut Yıldız, okulumuzda "Derin Uzay Misyonları ile Bilim" konulu e-konferans vermiştir. Bu programı ayarlayan öğrencimiz Yiğit ÖZALP´e, Danışman öğretmenimiz Metin KILAVUZ´a, bilgisayar öğretmenlerimize ve okul müdürümüz Kemal AKIL´a teşekkür ederiz.

Nis

21 Mart 2019 tarihinde Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven ve Gönül Elçilerinin de katıldığı ve Gölet etkinlik alanında düzenlenen programda 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü, Nevruz ve Dünya Ormancılık Günü kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.Engelliler ile okulumuz öğrencileri kaynaşarak gösterilerde bulundu. Engelli öğrencilerden oluşan ritim grubu da gösterilerini sergiledi. Ağaç dikme etkinlikleri yapıldı. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimiz Berrin ALPER´e ve öğrencilerimize teşekkürler.

Öğrencilerimize teşekkürler.

Etkinliği koordine eden öğretmenimiz Berrin ALPER´e ve öğrencilerimize teşekkürler.

Kütüphaneler Haftası sebebiyle Kütüphanecilik Kulübü öğrencileriyle Tire Necip Paşa Kütüphanesini ziyaret ettik. 27.03.2019 tarihinde okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri ile Tire Necip Paşa Kütüphanesini ziyaret ettik. Öğretmenlerimiz Metin KILAVUZ, Yücel ALAEDDİNOĞLU Ve Mehmet ÇAVAŞ´a teşekkürler.

19 Mart Salı Günün 2.sini düzenlediğimiz Meslek Tanıtım Gününe, Yaşar Üniversitesinden alanında uzman hocalarımızı, farklı alanlarda çalışan meslek erbablarını okulumuzda ağırladık.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mücahit GELEN´e ve etkinlikte görev alan öğrencilerimiz Beyza ATİK, Sinem Seher KESKİN, Fatmanur KIVRAK, Büşra YILDIRIM´a teşekkürler.

Köşemizi hazırlamada emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Reşit BAYIK; İngilizce Öğretmenlerimiz Pınar HAPÇI, Mustafa KUYUCU;  Tarih öğretmenimiz Necmiye ATAK; Edebiyat Öğretmenimiz Emine ÇERÇİ öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

Kompozisyon yarışmasında 9-C sınıfından Yağmur İpek GÜZEL 2. oldu. Şiir yarışmasında 11-A sınıfından Seydi YILMAZ ve 11-C sınıfından Oktay TOP 2.liği paylaştılar. 18 Mart 2019 Tire Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Necmiye ATAK, Emine ÇERÇİ´ye ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında "Bir Güneş Batıyor Unutulan Tire Kültürü" konulu araştırma projemiz 100 proje arasından 9. oldu. 25-26-27-28 Şubat Tarihlerinde İzmir Kültür Park´ta sergilenen projemiz ilgi gördü. Öğrencilerimiz Büşra YILDIRIM, Fatmanur KIVRAK´ı ve Danışman Öğretmenleri Hakan ÖZEN´i tebrik ediyoruz.