2. dönem 1. ortak sınavların konu/kazanım soru dağılımına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Devamsızlık izin dilekçeleri örnekteki gibi olması gerekmektedir.Bilginize.

05.02.2024 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak der programımız yayınlandı.

Aşağıdaki linke tıklayarak sınıflar bazlı ders programlarına ulaşabilirsiniz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2. ortak sınavlar konu/soru dağılım senaryoları yayınlandı.

Ekm

1.Dönem 1.ortak sınavlarımızın konu/kazanım soru sayıları sınıflar düzeyinde baranş bazlı olacak şekilde yayınlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem ortak sınav tarihleri yayınlandı.

Ekm

Okul Zaman Çizelgemiz Güncellenmiştir.

Eyl

11.09.2023 tarihinden itibaren uygulayacağımız haftalık ders programımız yayınlandı.

Aşağıdaki linke tıklayarak sınıflar bazında ders programına ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı pansiyıon yerleştirme sonuçları açıklandı.

Okulumuz pansiyonuna yerleşemeyen öğrencilerimizi İlçe Yatılılık Bursluluk Komisyonuna bildireceğiz.

İlçe komisyonumuz ilçemizde bulunan müsait yurtlara bizim yurda yerleşemeyen öğrencilerimizi yerleştirecek.Yerleştirme işlemi tamamlandığında velilerimize bilgi vereceğiz.

Tem

2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzu kazanıp pansiyon başvurusu yapacak öğrencilerimiz aşağıdaki linke tıklayarak evrakları indirebilirler.

Öğrencilerimiz evrakları indirdikten sonra  evrakların çıktısını alarak ilgili bölümleri eksiksiz doldurup 21-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında okulumuza şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Tem

Öğrencilermizin dikkatine, ilgili mevzuat gereği Okul-Öğrenci-Veli Sözleşmesi ile Sosyal Hesaplar Paylaşım Açık Rıza Onay Belgesi düzenlenerek en geç okul açıldığı ilk hafta okula teslim edilmesi gerekmektedir.

Ortak sınavlarımız belirlenen çizelge doğrultusunda yapılacaktır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis