Uzman Öğretmen Arif BAYAR - Müdür Başyardımcısı

1984 yılında Rize´nin Pazar ilçesi doğumludur. İlkokulu Rize´nin Pazar ilçesi Ocak köyü ilkokulunda,ortaöğrenimini ise Rize´nin Ardeşen ilçesi Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinde tamamlamıştır. 2006 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünü kazanıp 2010 yılında mezun olmuştur.
        Öğretmenlik mesleğine 2010 yılında ilimiz Kınık ilçesinde başlamıştır. 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilçemiz İsa Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde idarecilik yapmıştır. Anadolu Üniversitesi Eğitim Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans öğrenimini tamamlamıştır. Halen İzmir Demokrasi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuzdaki idareceilik görevine başlamıştır.