Tem

TİRE ÖĞRETMEN MELAHAT AKSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZUNA AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Haz

2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuzu kazanan ve pansiyonda kalmak isteyen öğrenciler için kontenjan bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Haz

May

Bir "Lewis Carol" klasiği olan "Alice in Wonderland" adlı ingilizce tiyatro oyunu, İngilizce öğretmenimiz Pınar HAPÇI tarafından yürütülen 5 aylık çalışmalar sonucunda, hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerinden oluşan 23 kişilik bir ekiple okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimize sergilendi. Çok beğenilen oyunda dekor, kostümler, öğrencilerin ingilizce dil ve rol yapma becerileri dikkat çeti. Pınar HAPÇI tüm öğrencilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

May

30.05.2019 Perşembe akşamı yapılan mezuniyet töreninde 12.sınıfları bayrak teslim töreni yapıldı. Okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere plaketleri verildi. Öğretmenlerimize çiçek suuldu. Kep atma töreniyle de program sona erdi.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışma larda derece alan ögrenciler ödüllerini aldı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizi okulumuz spor salonunda gerçekleştirdik. Basketbol, top sektirme, halat çekme ve kocaayak yarışmalarında öğrencilerimiz çok eğlenceli vakit geçirdiler. Derece alan öğrencilere okul bahçesinde yapılan törende madalyaları takdim edildi.

May

15 Mayıs tarihinde öğrenciler ve öğretmenlerimize iftar yemeği düzenlendi. İftar sonrası yine okul bahçesinde "Milyoner" filmi izlendi. Öğrenci ve öğretmenlerimiz için güzel bir akşamdı.

May

İngilizce öğrtemenlerimizden Emin SAK ve Çiğdem ÇETİN´in düzenlediği karaoke yarışmasında öğrencilerimiz çok eğlendiler. Yarışmada 9-D sınıfından Neva UYSAL birinci, 9-B sınıfından Rabia Sultan ELMAS ikinci olmuştur. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Katılan tüm öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalar 29.04.2019 ve 05.05.2019 tarihleri arasında Tire Bedestende sergilendi. Öğretmenimiz Reşit BAYIK ve öğrencilerimizin emeğine sağlık.

May

09.05.2019 tarihinde okulumuzda düzenlenen Tübitak Projesi Sergisinde öğrencilerimiz hazırlamış oldukları projeleri sergiledi.

May

Tire Bedestende düzenlenen sergimizdeki çalışmalar, öğrencilerimizinde görmesi amacıyla okulumuzun girişinde sergilendi. Öğretmenimiz Reşit BAYIK ve öğrencilerimizin emeğine sağlık.

May

Öğrencilerimizin eğitsel motivasyonlarını arttırmak, tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtmak amacıyla 18-21 Nisan tarihlerinde Eskişehir-Ankara Üniversitesi Tanıtım ve Kültür Gezimizi gerçekleştirdik. Gezi kapsamında Anadolu Üniversitesi, Balmumu Müzesi, Savoza Parkı, Porsuk Çayı gibi Eskişehiri´in önemli mekanlarını ziyaret ettik. Ankara´da Hacettepe ve Ankara Üniversitelerini, 1. ve 2. Meclisi, Anadolu Medeniyetler Müzesini,MTA Tabiat Varlıkları Müzesini ve son olarak da  Anıtkabir´i ziyaret ederek gezimizi tamamladık.